top of page

Kapitány Eszter

pszichológus, művészetterapeuta, autogén tréning gyakorlatvezető

Pszichológusként tapasztalatot elsősorban a gyermekvédelemben, pszichiátriai betegeket támogató csoport vezetésben és iskolapszichológusként szereztem, jelenleg családsegítőben dolgozom.
Sokféle elakadással találkozom nap mint nap, fontosnak gondolom, hogy a nehéz élethelyzeteinkben támogató környezet segítsen minket abban, hogy alakulni, fejlődni, változni tudjunk, vagy jobban megérthessük azt, ami életünkben történik.


A konzultációra úgy gondolok, hogy a klienssel közösen hozunk létre egy bizalomra épülő teret, hogy a saját működését megfigyelhessük, kibogozhassuk azt, ami összegubancolódott, jobban megérthessük az érzéseket, az összefüggéseket, ezáltal egyértelműbbé váljanak a lehetséges választások.
Munkámat eddigi saját önismereti utam és képzéseim mentén dinamikus szemléletben végzem, amiben hangsúly kerül a tudattalan folyamatokra és az életesemények közti összefüggések felfedezésére. Szívesen használok művészetterápiás vagy kreatív és relaxációs elemeket. De legfőképpen hiszem, hogy a kapcsolat az, ami lehetővé teszi, hogy a változás felé vezető úton el tudjunk indulni.


Amiben segíthetek:
- nehéz élethelyzetek (veszteségek, elakadások, stresszkezelés),

- önismereti folyamatok,

- változások megsegítése,

- önértékelési problémák,

- érzelmi egyensúly megtalálása.

Elérhető programjaim:
Pszichológiai konzultáció

Elérhetőségem:
kapitany.eszter@thetherapy.hu

Kapitány Eszter: Meet the Team
bottom of page