top of page

Coaching

személyes és online formában

A coaching nem a múltban keresi a választ, hanem a jövőre és a benne rejlő megoldásra fókuszál. A témát, a problémát a kliens hozza, majd közösen, speciális eszközökkel és módszerekkel dolgozzuk ki az akciótervet, amely elvezet a kijelölt célhoz.

Egy olyan gondolatébresztő, provokatív és kreatív partneri együttműködés, ami arra inspirálja a klienst, hogy szakmai és személyes szempontok alapján a legtöbbet hozza ki magából. Mert jól lenni ér!


Egy jó edző (coach) feladata azonban a határok kijelölése is. Szakembereink mindig jelzik a kliens felé, ha az adott kérdés- és problémakör meghaladja a coaching kompetenciahatárait, ez esetben más szakembert és módszert fognak ajánlani.

Life Coaching


A Life Coaching keretei közt magánéleti témákkal foglalkozunk, megoldásorientált coaching eszközökkel.

Célunk mindig az, hogy a kliens szabadon lehessen önmaga az életében betöltött különböző szerepekben. A jelen dilemmái mentén jutunk el új felismerésekhez, amiken keresztül kirajzolódnak a kitűzött cél eléréséhez vezető út lépései, hogy végül megtaláljuk a saját utunkat.

A coach segít, támogat, ösztönöz és speciális módszereivel úgy hozza ki a legjobbat a kliensekből, mint egy jó edző a sportolóból. A folyamat során nagy személyes fejlődés figyelhető meg viszonylag rövid idő alatt.

A változás, a cél elérése pedig felszabadító érzés, mely elképesztő energiát ad.

A coaching témája nagyon sokféle lehet, mint ahogy az élet is ezerféle helyzetet, problémát hozhat, de a leggyakoribb kérdéskörök mégis ezek:


 • Párkapcsolati elakadás

 • Munkahelyi konfliktus

 • Anyaság és munkavállalás

 • Érdekérvényesítés

 • Nőiesség/férfiasság jobb megélése

 • Időbeosztás

 • Kommunikáció fejlesztése

 • Nehéz döntési helyzetek

 • Útkeresés

Innovation Coaching

Az Innovation Coaching folyamat célja támogatást adni a kockázatok kezeléséhez és a kudarc mechanizmusok feltérképezéséhez és felülírásához, valamint agilis és lean/corporate startup életmód(váltás)hoz.


Ha bevezetnénk vagy bevezettük a Lean vagy Corporate Startup módszertant, azonban valami hiányzik ahhoz, hogy sikeresen alkalmazzuk a tanultakat, akkor jön jókor az Innovation Coaching. Mindig az a téma kerül a fókuszba, amiben egyedül nehéz meglátni és feltörni a régi beidegződéseket és amik az innováció útjában állnak. A bátor kísérletezéshez, a kudarcok hasznosításához, valamint az önszerveződő csapatokban való együttműködéshez szükséges szemléletváltásban transzparensen vállalni hiteles énünket szokatlan és nagyon kemény munka, míg másoknak magától értetődően természetes.
Ebben az összehangolásban, kultúraváltásban támogat az Innovation Coaching, amiben a coach független visszajelzőként tükröt tart és végigkísér a változtatási folyamatban, a probléma feltárástól kezdve, a cél megfogalmazásán át a megvalósításig.


Az Innovation Coaching témája nemcsak startup vagy agilis működés lehet, hanem bármi, amiről úgy érezzük, mi vagyunk, rólunk szól, de mégis nehéz benne megújulni és vállalnunk a társadalom vagy a közvetlen környezet elvárásaival szemben.


Egyéni és csapat coaching folyamatokat támogató workshopok:

 • Empátia az innováció kulcsa, bevezető az innovációs szemlélet módba [8-16 fő, 2 órás workshop]

 • DIY Innováció, felkészítés innovációs életmódváltáshoz, ötlet fejlesztéshez

[6-10 fő, 6-8 hét, heti 2 x fél nap ‘on the job’ támogatás]


A díjak az egyéni coaching és workshop céljától, valamint a résztvevők számától függően változnak, megbeszélés szerint.


Bővebb információ a bozsanovics.judit@thetherapy.hu emailcímen kérhető.

Coaching: About Us
bottom of page