top of page

Coaching

személyes és online formában

A coaching nem a múltban keresi a választ, hanem jelen cselekvő erejére épít és a benne rejlő megoldásra fókuszál. A témát, a problémát a kliens hozza, majd közösen, speciális eszközökkel és módszerekkel dolgozzuk ki az akciótervet, amely elvezet a kijelölt célhoz.

Egy olyan gondolatébresztő, provokatív és kreatív partneri együttműködés, ami arra inspirálja a klienst, hogy szakmai és személyes szempontok alapján a legtöbbet hozza ki magából. Mert jól lenni ér!


Egy jó edző (coach) feladata a határok kijelölése is. Szakembereink mindig jelzik a kliens felé, ha az adott kérdés- és problémakör meghaladja a coaching kompetenciahatárait, ez esetben más szakembert és módszert fognak ajánlani.


Life Coaching (változás elvitelre)


A Life Coaching keretei közt magánéleti témákkal foglalkozunk, megoldásorientált coaching eszközökkel. Célunk mindig az, hogy a kliens szabadon lehessen önmaga az életében betöltött különböző szerepekben. A jelen dilemmái mentén jutunk el új felismerésekhez, amiken keresztül kirajzolódnak a kitűzött cél eléréséhez vezető út lépései, hogy végül megtaláljuk a saját utunkat.

A coach segít, támogat, ösztönöz és speciális módszereivel úgy hozza ki a legjobbat a kliensekből, mint egy jó edző a sportolóból. A folyamat során nagy személyes fejlődés figyelhető meg viszonylag rövid idő alatt.

A változás, a cél elérése pedig felszabadító érzés, mely elképesztő energiát ad.

A coaching témája nagyon sokféle lehet, mint ahogy az élet is ezerféle helyzetet, problémát hozhat, de a leggyakoribb kérdéskörök mégis ezek:


 • Párkapcsolati elakadás

 • Munkahelyi konfliktus

 • Anyaság és munkavállalás

 • Érdekérvényesítés és határmeghúzás

 • Nőiesség/férfiasság jobb megélése

 • Időbeosztás

 • Kommunikáció fejlesztése

 • Nehéz döntési helyzetek

 • Útkeresés

Art Coaching

önismeret a művészet tükrében


Az art coaching számos művészeti formát ötvözhet a hagyományos coaching folyamat során, beleértve a festést, rajzolást, zenét, írást és még sok mást. Fontos, hogy nem igényel művészi előképzettséget. Szerethető önismereti forma nemcsak kreatív emberek és művészek számára. Nem arról szól, hogy mesterműveket alkossunk, hanem arról, hogy az alkotás folyamatát használjuk arra, hogy tisztábban lásd, felfedezd belső világod, önmagad és legyőzd az életben eléd gördülő akadályokat.

A foglalkozáson vezethetlek egy kreatív gyakorlaton keresztül, vagy lehet, hogy létrehozol egy alkotást, amely képviseli egy adott célod vagy kihívásod. Ezután azon dolgozunk közösen, hogy megfejtsük az alkotásban rejlő jelentéseket, és önismereti eszközként használjuk a fejlődés érdekében.


 • Felnőtteknek: Azoknak ajánljuk, akik a kreativitásukat szeretnék feltárni, az érzelmeiket tudatosítani, vagy tisztább képet szeretnének kapni céljaikról és élet hivatásukról.

 • Gyerekeknek:  A rajzolást, alkotást a gyerek coaching (Kids' Skills) módszerrel ötvözve játékos érzelmi intelligencia fejlesztő módszer. 5-7 éves kortól lehet kezdeni rajz-relaxációs foglalkozásokkal és 8-10 éves kortól fokozatosan haladunk a coaching felé.

 • Cégeknek: art coaching szemléletű workshopokkal csapatépítés, vezetői fejlesztés, innovációs képesség és kreativitás fokozása érdekében.


Egy coaching alkalom 50 perc hosszú, díja 16.000 Ft.

A céges workshopok díja a résztvevők számától függően változik, megbeszélés szerint.


Bővebb információ és időpont kérhető: bozsanovics.judit@thetherapy.hu.

Coaching: About Us
bottom of page