top of page

Bozsánovics Judit

art coach, gyerek coach, ICF kvalifikált üzleti coach, startup mentor

Gyerekkorom óta hajt a kíváncsiság, hogy felfedezzem a lélek működését, a belső béke forrását és azt, hogy lehet életünkkel pozitív példát hagyni a világban. Azóta tudom, hogy az önmagunk megismerése és a jóllét fejlesztése az utam. A coachingban találtam rá arra a módszerre, ami állandó fejlődésre inspirál.


Vagyok, aki vagyok. Milyen egyszerű a képlet, ugye? És mégis milyen varázslatos rendszer húzódik meg a hátterében. Mennyi hiedelem, tanult minta formálja személyiségünket, amelyek gyakran korlátoznak vagy hátráltatnak céljaink elérésében. Rengeteg erőfeszítés árán távolodunk el magunktól, hogy azután újra visszataláljunk. Szeretettel kísérlek végig, miközben újra felfedezed magad, hogy hátrahagyj régi korlátokat, amik már nem szolgálják fejlődésedet és teret adj annak, ami igen.


Szívügyem az alkotás, a bennünk élő kreativitás megélése, ami arra hív, hogy a kérdések erejét ötvözzem a művészettel. Így született meg az art coaching. A hagyományos coaching módszereket kombináljuk a kreatív kifejezéssel, amit arra használunk, hogy alá tudj merülni a tudatalattiba, felfedezd érzelmeidet és mélyebb megértést szerezz önmagadról.


Hogy jutottam ide? Közgazdász végzettséggel és több mint 10 éves szabadúszó tanácsadói, projektvezetési, oktatói tapasztalat után 3 évet töltöttem dél-kelet Ázsiában, ami sorsfordító időszak volt az életemben. Ezalatt az időszak alatt megélt élmények hatására az innováció, a fenntartható megújulás és az önazonosság került munkám fókuszába. Art coachként egyéni életutak felvirágoztatását, startup mentorként és innovációs tanácsadóként pedig az emberek életminőségét javító (startup) ötletek megvalósítását támogatom.


A coaching témája nagyon sokféle lehet, az egyedi történetedből fakad, de leggyakrabban ezek a kérdéskörök merülnek fel:

- önazonosság és énerő,

- útkeresés, ha nem tudod pontosan, hogy mivel szeretnél foglalkozni és keresed, hogy merre menj tovább

- nehéz döntési helyzetek, határmeghúzás,

- régi hiedelmek, minták hátrahagyása,

- új kezdet, ha megvan a változtatás iránya és erőt merítenél életed következő fejezetéhez.


Közös munkánk során abban szeretnélek támogatni, hogy szabadon legyél önmagad a körülöttünk roham léptekkel változó világban és az életedben betöltött különböző szerepekben egyaránt megtaláld a belső békéd forrását és megvalósítsd álmaidat. Magam is nagy utat jártam be ennek eléréséig és ezzel a tapasztalattal bátran kísérlek a saját utadon éles helyzetekben.

Art Coaching sessions in English are available with Judit. For more information, please find her email address below.


Elérhető programjaim:

Coaching (Változás elvitelre - egyéni coaching)

Gyerek art coaching

Art coaching


Elérhetőségem:

bozsanovics.judit@thetherapy.hu

Bozsánovics Judit: Meet the Team
bottom of page