top of page

Szepesi Anikó

pszichológus, szexuálpszichológus, gyógypedagógus

„Jelen lenni, figyelni, támogatni, erőforrást feltárni, eszközt és önismereti teret adni.”- röviden ez a hitvallásom.

A pszichológiával párhuzamosan húsz éve foglalkozom látássérült és tanulásban akadályozott, magatartászavaros gyerekekkel, fiatalokkal és hozzátartozóikkal.  Vallom, hogy a legnehezebb helyzetekre is lehet megoldást találni és stresszmentesen élhető mindennapokat teremteni mind az érintettek, mind a családtagjaik számára. Specializációm a látássérült, ADHD-s, Asperger-szindrómás  fiatalok, felnőttek életvezetési támogatása.


2000 óta tevékenykedem egy egészség és drogprevenciós, krízisintervenciós szervezetnél, ahol a függőség, a családi játszmák, a kamaszkor, a fiatal felnőttkor elakadásai, a különböző életkrízisek megoldásközpontú kezelésében szereztem gyakorlatot személyes, telefonos és online konzultációk során.


Kedves szakterületem a szexuálpszichológia, ami magában foglalja a párkapcsolat, énkép, identitás, gyermekvállalás, krízisek megsegítését is. Célom, hogy adekvát információkkal, biztonságos közegben egészségügyi, fejlődéslélektani, technikai, életvezetési, kapcsolati és érzelmi oldalról is megközelíthető módon találjunk megoldást az adott problémára. Mindemellett szupervizorként foglalkozom hivatásgondozással, esetmegbeszéléssel egyéni, team és csoportos formában.

Amivel fordulhatnak hozzám:
- addiktológiai problémák,
- függőség a családban,
- gyógypedagógiai pszichológia,
- szülőkonzultáció,
- szexuálpszichológia és LMBTQ,
- önismeret,
- hivatásgondozás,
- életvezetési elakadások.

Elérhető programjaim:

Pszichológiai konzultáció - pároknak is


Elérhetőségem:
szepesi.aniko@thetherapy.hu

Szepesi Anikó: Meet the Team
bottom of page