Velekey Evelin

pszichológus, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus jelölt

Velekey Evelin vagyok - pszichológus, felnőtt klinikai szakpszichológus jelölt.
Pszichológus diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetem felnőtt klinikai és egészségpszichológiai szakirányán szereztem, ahol leginkább az érzelmi intelligencia különböző aspektusainak vizsgálata állt a tanulmányaim fókuszában. Jelenleg a Debreceni Egyetem Magatartástudományi Intézetének képzésében veszek részt felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakirányon.

Tapasztalatot mind egyetemi tanulmányaim, mind a diplomám megszerzése után olyan klinikai területeken szereztem és szerzem a mai napig folyamatosan, ahol széles körben találkozom a lelki egyensúlyvesztés legkülönbözőbb és legszélsőségesebb formáival.

Megközelítésem elsősorban pszichodinamikus szemléletű, ugyanakkor az ülések során szívesen alkalmazok kognitív-viselkedésterápiás elemeket, relaxációs technikákat és rendszerszemléletű megközelítést - mindezeket a kliens személyiségéhez és problémájához igazítva.


Munkám során elsősorban olyan elfogadó, bizalommal teli környezetet kínálok a kliens számára, amelyben biztonságban „találkozhat” az életében megjelenő elakadásokkal és nehézségekkel, illetve fejlődési igényét kifejezheti.


Amiben segítségére lehetek:
- önismeret fejlesztése,
- életvezetési nehézségek,
- önértékelési problémák,
- párkapcsolati problémák,
- konfliktus - és dühkezelési problémák,
- veszteségek,
- addiktológiai problémák.


Elérhető programjaim:
Pszichológiai konzultáció


Elérhetőségem:
velekey.evelin@thetherapy.hu