top of page

Takács József

integratív tanácsadó, mindfulness tréner

15 éve dolgozom segítő szakemberként, zömmel civil szervezeteknél illetve magánpraxisban. Közel egy évtizedet töltöttem Londonban, és szereztem diplomát pszichológiából és pszichoterápiából. Az egyéni tanácsadás részeként, illetve 8 hetes csoportokban mindfulness-t tanítok. Angolul és magyarul is viszek egyéni folyamatokat, úgy személyesen, mint Skype-on.


Jelenlegi munkám fókuszában az életvezetési tanácsadás áll. Integratív szemlélettel dolgozom, mert úgy vélem, nincs egy olyan módszer, ami mindenkinek jó. Legfőképp humanisztikus, kognitív és tudatos jelenlét (mindfulness) alapú megközelítésekkel, egyaránt megértésre és megoldásra fókuszálva dolgozom. Hatékonyan segítek a nehéz érzelmekkel való megküzdéssel, a munkahelyi vagy párkapcsolati nehézségekkel, illetve addikciókkal (szerek, pornó, játék). A hozzám forduló kliensek zöme már pár alkalom után pozitív változást tapasztal a félelem, vagy a kilátástalanság érzéseinek tekintetében, és képessé válnak az érzelmi és testi megnyugvásra.

Tudom, hogy nehéz elképzelni, milyen is lehet állandó aggodalmaskodás, vagy szomorúság nélkül élni, de hidd el, képes vagy rá. Együtt feltérképezzük, hogyan hozhatsz változást az életedbe, és milyen képességekre, attitűdökre van szükséged a céljaid eléréséhez. Ehhez nem kell éveket önismeretben töltened, és valószínűleg már egy csomó hasznos tudásod van, amit magaddal hozol.

Fordulj hozzám bizalommal, általában pár órán belül válaszolok.

Olvass tovább itt: mbct.hu

Psychological Consultation sessions in English are available with József. For more information, please find his email address below.

Elérhető programjaim:

Pszichológiai konzultáció
Psychological Consultation

Elérhetőségem:
takacs.jozsef@thetherapy.hu

Takács József: Meet the Team
bottom of page