Személyre szabott masszázs

Hiszünk a lecsendesedés erejében. Egy-egy masszázs alkalom során a mély relaxáció kerül a fókuszba, melyben az elme megpihenhet, mintha mély alvásba merülnénk - testünk viszont regenerálódni kezdhet.  


Az egyedi, személyre szabott masszázs során ayurvedikus, trigger pontos masszázs, izületi manipuláció és kineziológiai szalag felhelyezés, illetve ezek kombinációi egyaránt elérhetők.


Az ayurvedikus masszázs forró olajkeverékkel (gyógynövényes olaj, illóolajok) történik, mindezt lágy zene mellett, nyugodt, békés környezetben. A masszázs az egész testet kezeli, annak mélységeiben. Speciálisan kifejlesztett fogások szolgálják, hogy a lerakódott méreganyagok fellazuljanak és a nyirokrendszerbe kerülve távozzanak, ezzel segítve a szervezet öntiszisztító folyamatainak beindulását. Azért, hogy ez a folyamat még hatásosabb legyen, a csípő, hát, nyak területein trigger pontos masszázst alkalmazunk, mivel ez a masszázsfajta tudja igazán a feszültségpontokban lévő stresszt, nyomást, görcsöket kioldani. 

Komplex kezelés: a földön végzett kezelés során az ayurvedikus masszázsfogások, triggerpont kezelések után a lágy csontkovácsolás teszi helyre a kimozdult csigolyákat. Ez könnyebbséget jelent a testtartásban, a vendégek újra "hosszúnak" érzik magukat.


A személyre szabott masszázs alkalmak díjai:


Ayurvedikus masszázs kismamáknak: 4000 Ft/30 perc, 8000 Ft/60 perc

​Frangipani olajos masszázs hölgyeknek: 9000 Ft/60 perc, 13000 Ft/90 perc

​Feszültségoldó masszázs: 8000 Ft/60 perc, 12000 Ft/90 perc

​Ayurvedikus talp- és lábmasszázs: 8000 Ft/60 perc

​Abhyanga meleg olajos masszázs: 8000 Ft/60 perc, 12000 Ft/90 perc

​Komplex kezelés: 16000 Ft/120 perc