top of page

Dobi Barbara

masszőr

Szeretném ezekben a sorokban nagyon egyszerűen bemutatni magam. 

Nem mindig masszázzsal foglalkoztam, korábban közgazdászként dolgoztam, nagyon szép feladatokat kapva az akkori munkahelyemen. 

Majd közel 10 év után eljutottam oda, hogy váltani szeretnék. Új dolgokat kezdtem tanulni, az önismeret volt a fő fókuszum, mind a személyiség, a test, az elme és a finomabb szinteken. 

Egy-egy masszázs során mindig arra törekszem, hogy azt kapd, ami éppen a legjobb számodra. Ha csendben szeretnél relaxálni, akkor azt, ha beszélgetni szeretnél közben, akkor beszélgetünk. Többféle technikát tanulhattam, az egész finom olajos masszázstól a feszültség pontok kioldásáig; ezeket ötvözve építem fel a személyre szabott masszázst. 

Kismamákat is masszírozok, ami egy csodás szolgálat, nem csak a várandósság ideje alatt, hanem a szülés utáni időszakban is, segítve ezzel a mihamarabbi regenerációt.

Ezen kívül a talpmasszázst emelném még ki, az egészségre gyakorolt hatása miatt: segíti a méregtelenítést és csodás belépő lehet a masszázsok világába. 

Az elmúlt években nagyon sokat tanultam a vendégeimtől a testről, mentális állapotokról, nyugalomról, egészségre törekvésről. 

Ezeket szeretném és tudom odaadni egy-egy masszázs során, nyugalmat hozva a hétköznapokba.
Mindeközben pedig rengeteget tanulhatsz saját magadról is a testeden keresztül. 

Szeretettel várlak! 

Elérhető programjaim:

Masszázs


Elérhetőségem:
dobi.barbara@thetherapy.hu

Dobi Barbara: Meet the Team
bottom of page